Verhuur accommodaties op Creuse Nature

Creuse Nature biedt u op haar kampeerterrein diverse verhuurmogelijkheden voor elke portemonnee. Van zeer luxueus tot eenvoudig, groot en geschikt voor 6/8 personen of accommodatie voor 1 persoon. U heeft de keus uit een Glamping Safaritent, een zeer ruime nieuwe mobil home met drie slaapkamers, compleet ingerichte bungalowtenten, kleine of grotere toercaravans, grote luxe mobil homes, kleinere eenvoudiger mobil homes, een chalet tot en met een zeer exclusief ecologisch gebouwd compleet eigen huis! De tenten, caravans en mobil homes staan op mooie plaatsen verspreid over de camping. In overleg kunt u een plaats kiezen die bij uw wensen past. Iedere verhuuraccommodatie wordt in het hoogseizoen per week van zaterdag tot en met zaterdag verhuurd. Buiten het hoogseizoen kunt u per dag huren. Linnen- en beddengoed zelf meenemen.

Volledig ingerichte bungalowtenten max 4 personen 25m²

Kamperen in een ruime bungalowtent! 4 personen. 3 slaapcabines met echte bedden, leefruimte met houten vloer en kunstgrastapijt, compleet ingerichte keukenhoek met gasstel en koelkast, terrastafelset.

Prijzen vanaf 355,- per week
Reserveer Volledig ingerichte toercaravans met voortent max 4 personen

Groot, voor 3 à 4 personen of klein, voor 2 à 3 personen . In de voortent ligt een houten vloer met kunstgrastapijt. De caravans hebben een compleet ingerichte keukenhoek met koelkast en gasstel. Van de dinette maakt u een comfortabel bed. Er is een terrasset en de grote toercaravans hebben verwarming.
Prijzen vanaf 290,- per week

 Reserveer 
caravan 2-3 perscaravan 3-4 persintérieur


Luxe Mobil homes max 6 personen 29m²

Grote luxe mobil homes voor maximaal 6 personen. Alle luxe mobil homes beschikken over een grote leefruimte met complete keuken met koelkast en gasstel. Er is een ouderslaapkamer met tweepersoonsbed en een kinderslaapkamer met twee éénpersoonsbedden, een badkamer en apart toilet. Er is een uitklapbaar bed voor 2 personen in de leefruimte. Voor de luxe mobil homes is een gedeeltelijk overdekt terras met een terrasset. Alle mobil homes hebben verwarming.
Prijzen vanaf 410,- per week

 Reserveer 

genoeg ruimteintérieurkeukendouche


Mobilhome Handi max 4 personen 30,5m², terras, toilet en douche

Een mobil home die toegankelijk is voor iedereen!
De meubels en de voorzieningen voldoen aan de officiële normen van de Association Tourisme et Handicap. De Mobil home is volledig rolstoeltoegankelijk.

De Mobil home heeft een woonkamer met compleet ingericht keukengedeelte met koelkast en kookplaat. Er is een ouderslaapkamer en een kinderslaapkamer. De badkamer beschikt over een douche, wasbak en een verhoogd toilet. Voor de Mobil home is een deels overdekt terras met rolstoeloprijbaan. 


Prijzen vanaf 470,- per week Reserveer 


Mobil home max 3 personen 17m²

Kleinere mobil home voor 2 à 3 personen. Bescheiden leefruimte met compleet ingericht keukengedeelte voorzien van koelkast, gasstel en koud water. Er is een ouderslaapkamer en een kinderslaapkamer met 1 bed. De mobil home heeft een toilet, er is verwarming en voor de mobil home is een deels overdekt terras, waardoor de leefruimte zeer comfortabel wordt, met terrasset.
Prijzen vanaf 380,- per week

 Reserveer  
interieurterras


Chalet max 4 personen 25m²

Chalet voor 4 personen. Leefruimte met complete keukenhoek met koelkast en magnetron, verwarming, ouderslaapkamer met tweepersoonsbed, kinderslaapkamer met stapelbed, badkamer met wc, overdekt terras, terrasset. Veel eigen ruimte rondom. Dit chalet wordt het gehele jaar verhuurd.

Prijzen vanaf 300,- per week

 Reserveer intérieurkeuken


Een zeer luxe ingericht, ecologisch gebouwd huis

(50 m²) 2 tot 8 personen. Grote modern ingerichte woonkamer met eethoek, zithoek, elektrische verwarming en gezellige houtkachel, zeer compleet ingerichte open keuken met koelkast, afwasmachine en magnetron, ouderslaapkamer met tweepersoonsbed, kinderslaapkamer met twee éénpersoonsbedden, ruime slaapzolder, mogelijkheid om in de woonkamer van een bedbank nog twee slaapplaatsen te maken, terrasset, groot overdekt terras met magnifiek uitzicht op het dal van de Petite Creuse. Dit schitterende huis ligt in een eigen bosperceel op de camping. Veel privacy. Zeer geschikt om het hele jaar te huren, ook bijvoorbeeld met kerstmis of in de voorjaarsvakantie!
Prijzen vanaf 400,- per week


 Reserveer 
interieurinterieurin het bos


Glamping Safaritent max 5 personen 66m²

De safaritenten zijn zeer ruim. Ze zijn luxueus en design ingericht. Dit is glamour en camping. Er is een woonruimte met zithoek en een bad.
Onder de extra grote luifel op het immense houten terras van 30m² vindt u een eethoek met steigerhouten tafel en banken en een buitenkeuken.
Tevens zijn er prachtige luie ligbedden. Voor de ouders is er een romantisch hemelbed met een lengte van 210 cm. In de kinderkamer vindt u een hoogslaper en een laag bed. Er is een eigen toilet.

Prijzen vanaf 470,- per week

 Reserveer 


aan het meer

hemelbed

bad en luxe keuken


Volledig ingerichte Tipi-tent max 3 personen 15m²

Op een bijzondere manier kamperen? Dat kan in onze sfeervolle tipi-tent, geschikt voor max. 3 personen. De tent is volledig ingericht en beschikt over echte bedden.Prijzen vanaf 355,- per week


 Reserveer 

Mobil home 6/8 personen, met drie slaapkamers voor grote gezinnen 32m²

Dit is een nieuwe heel ruime mobil home voor 6 tot 8 personen. De woonkamer heeft een zithoek en een eethoek. De moderne complete keuken is in een U vorm, met een extra grote koelkast. Er is een ouderslaapkamer met een twee-persoonsbed van 1.60 x 2.00m en er zijn twee kinderslaapkamers met elk twee gewone lage bedden, een luxe badkamer en apart toilet. Van de bank in de woonkamer is een tweepersoonsbed te maken. Voor de mobil home is een riant terras met een terrasset. De mobil home heeft airco. 
Prijzen vanaf 470,- per week

 Reserveer 


kinderslaapkamer

badkamer

ouderslaapkamer


  


Naturistische busreis

Wilt u meer informatie over de muziekweek?

Klik HIER

Het weer in de Creuse

VIDEO 

CREUSE NATURE 2023


Bezoek onze FACEBOOK pagina en vind hem leuk
Creuse Nature

Centre de Vacances Naturiste

Els van Bercum en Reinier Geerlofs

1, Le Cheix (D15)

F-23600 Boussac-Bourg

France

GPS: 46.349107, 2.186283

of 46°20'57" 02°11'10"


Tel: +33 (0)555 651801


       


Last update: 02-02-2023

     GPS: 46.349107, 2.186283

of 46°20'57" 02°11'10"


Naturistencamping Naturisme.com
Camping naturiste Naturisme.com
Naturistcampsite Naturisme.com
Campingplatz FKK Naturisme.com

                                                        

Copyright ©. Creuse Nature. All Rights Reserved.