Activiteiten overzicht

Creuse Nature is een rustige camping in een prachtige omgeving vol natuurschoon. Wij staan bekend om ons uitgebreide aanbod aan activiteiten voor jong en oud. De meeste activiteiten vinden plaats tijdens de schoolvakanties en vooral in de maanden juli en augustus. Ook in april, mei, juni en september is er een wisselend aanbod van massage, model tekenen, gezellige thema avonden en gezamenlijke maaltijden.

In het hoogseizoen bieden we een dagelijks aanbod van activiteiten voor kinderen zoals: circus, knutselen en voor onze jongste gasten een kleuterhalfuurtje. 's Woensdagsavonds is er een open podium waar iedereen muziek kan maken of toneelspelen.
De superspannende bosspelen voor de jeugd zijn beroemd. Om heerlijk te ontspannen is er de hottub, de sauna, yoga en aquagym en natuurlijk de massages. Ook vissen in ons meertje is erg populair. Voor de sportliefhebbers is er volleybal, voetbal, tafeltennis en jeu de boules. In de nabije omgeving liggen twee mooie rustige golfbanen. Vanaf Creuse Nature kan je prachtige wandelingen en fietstochten maken.
Je kunt ook meedoen aan unieke themaweken zoals een muziekweek half augustus en een wandelweek in september.

Activiteiten overzicht 2024

Massage 15/04 – 30/09

Het gehele seizoen is er op Creuse Nature de gelegenheid je te laten masseren. Weldadig en heerlijk om je lijf tot rust te laten komen.
Model tekenen 01/06 - 30/09

Waar is het makkelijker om een naaktmodel te tekenen dan op een naturistencamping ? De bijeenkomsten staan open voor beginners en voor gevorderden. Pierre is kunstschilder en tekenaar en onder zijn bezielende en deskundige begeleiding sta je versteld van je vorderingen.
Busreis 29/07 – 09/07

De busreis is op basis van half pension. Op de avond van aankomst staat het diner al klaar! Elke morgen is er een lekker ontbijtbuffet in het restaurant en ‘s avonds kan, samen met andere gasten van Creuse Nature, gesmuld worden van een heerlijk drie gangen menu. Met de touringcar worden dagtochten gemaakt tijdens de week. Daarnaast rijdt de bus op donderdagochtend naar de markt in Boussac met gezellig een kopje koffie op het terras van café des Sports. Er is volop tijd om te genieten van het campingleven, om te zwemmen, jeu de boules te spelen, heerlijk in de zon te liggen of een naaktwandeling over het terrein te maken.Boogschieten 09/07 - 28/07

Dit jaar is er weer boogschieten. Onder professionele leiding kunnen kinderen en volwassenen op de speciale boogschietwei meedoen. Gevorderden en beginners zijn van harte welkom.
Er zijn al verschillende hele goede boogschieters begonnen op Creuse Nature!
Kinderactiviteiten zomervakantie

Tijdens de zomervakantie zijn er allerlei activiteiten voor kinderen. Zoals spannende bosspelen, circusatelier, een voorleeshalfuurtje voor de allerkleinsten, knutselen, zeepglijbaan. En natuurlijk voetbal, jeu de boules, ping pong en volleybal. En wekelijks een open podium!
Aqua gym 14/07 – 02/08

Wat is er gezonder dan de dag te beginnen met ontspannen aquagym? Zes ochtenden per week met Fabienne lekker bewegen in het water op ritmische muziek. Alle spieren komen aan de beurt, je doet mee op je eigen niveau, deelname staat open voor iedereen. In het verwarmde binnenbad of meestal heerlijk in de ochtendzon in het buitenbad. Dit is het echte vakantiegevoel!
Circus 07/07 - 17/08

Wie heeft er zin om mee te doen met het CIRCUS ? Wordt een acrobaat, of een goochelaar, een leeuwentemmer of jongleur. Alles kan in het circus, verleg je grenzen, leer jezelf beter kennen en maak vriendjes op de circus wei.

Programma:
Maandagochtend en maandagmiddag, dinsdagochtend en dinsdagmiddag, woensdagmiddag, donderdag middag en vrijdagochtend circusatelier
Woensdagavond: Iedereen die wil laat zijn circuskunsten zien op het open podium bij het ronde gebouw.»


Muziek week 17/08 - 24/08

Op een open plek in het bos van Creuse Nature, tussen akkers met goudkleurig graan. Samen spelen. In wisselende bezetting. Of samen zingen. Ook in kerkjes in de buurt. Onder vakkundige leiding van een uitstekende bandcoach en een ervaren dirigent. Dagelijks een paar uurtjes. Als je wilt, de hele dag door. Toewerkend naar drie presentaties aan het einde van de week. Ook jamsessies en workshops voor niet-deelnemers.
Goed te combineren met wandelen, fietsen, of wat maar past bij jouw idee van vakantie met familie of vrienden.


Reserveren: Klik hier! Wandelen met Els en Reinier 07/09 – 14/09

In de week van 07/09 – 14/09 gaan Reinier en Els weer wandelen met gasten. De Creuse is een prachtig gebied om zeer afwisselende wandelingen te maken. Iedereen die dat leuk vindt kan met ons mee. Er zijn wandelingen op 8, 9, 10, 12 en 13 september. De wandelingen zijn tussen de 10 en 15 km. Sommige starten op de camping, voor enkele andere rijden we eerst een eindje naar het beginpunt. Deelnemen aan deze wandelingen is zonder kosten. Je moet goede wandelschoenen meenemen en een rugzakje voor de lunch.
Deze week kan je een arrangement nemen voor 319,25 euro voor 1 persoon of 503 voor 2 personen. Hierin is inbegrepen een kampeerplaats met electra van 7 tot 14 september en zeven avonden een drie gangen menu. De prijs is exclusief drankjes, inclusief toeristenbelasting en reserveringskosten Deelnemers die een accomodatie willen huren betalen het restaurant arrangement, 150,50 euro per persoon, plus de huur van de accomodatie, reserveringskosten, drankjes en toeristenbelasting.  


Naturistische busreis

Wilt u meer informatie over de muziekweek?

Klik HIER

Het weer in de Creuse

VIDEO 

CREUSE NATURE 2024


Bezoek onze FACEBOOK pagina en vind hem leuk
Creuse Nature

Centre de Vacances Naturiste

Johnny Corbin et Xavier Fresnais

1, Le Cheix (D15)

F-23600 Boussac-Bourg

France

GPS: 46.349107, 2.186283

of 46°20'57" 02°11'10"


Tel: +33 (0)555 651801


      


Last update: 30-03-2024

     GPS: 46.349107, 2.186283

of 46°20'57" 02°11'10"


Naturistencamping Naturisme.com
Camping naturiste Naturisme.com
Naturistcampsite Naturisme.com
Campingplatz FKK Naturisme.com

                                                        

Copyright ©. Creuse Nature. All Rights Reserved.